IZLETIŠTE U OKOLICI ZAGREBA

Bez prigorskih brega, vinograda, kleti, sve boljih vina, odlične hrane i obilja veselja i zabave. Izletište Polovanec na jednom mjestu svim Zagrepčanima, ali i svima onima koji žele upoznati prigorsku tradiciju, nudi mirni kutak u kojem će imati prilike iskusiti autentično Prigorje. U Izletištu i kleti Polovanec tako ćete osim u našim vinima, svakodnevno moći uživati u mnoštvu autentičnih prigorskih jela spravljenih od namirnica proizvedenih upravo ovdje u Prigorju. Uživajte u šetnji predivnim krajolikom, iskušajte vožnju u kočiji ili se popnite na naš vidikovac i uživajte u pogledu na pitome brege i okolicu.
 
 • Obitelj Polovanec
  Ono što je prvotno bio hobi i obiteljska tradicija, u ozbiljnu vinsku priču krajem devedesetih godina prošloga stoljeća počinje pretvarati Stjepan Polovanec, a nastavlja njegov sin Miroslav Polovanec.
  Više
 • Vinski podrum
  Danas je obitelj Polovanec jedan od vodećih proizvođača vina u Prigorju.
  Više
 • Vinograd
  Prigorje je oduvijek bilo prošarano vinogradima i gotovo svaka kuća je imala svoje nasade starih sorata.
  Više
 • Prigorje
  Pitomi brežuljci, zelenilo, odlična domaća hrana, neposredna blizina Zagreba idealni su za izlet u okolici Zagreba. Pobjegnite s užarenog zagrebačkog asfalta i odmorite duh i tijelo okruženi mirisima i okusima.


  Više
 • Prirodni uzgoj povrća
  Uz to što se bavi vinogradom, obitelj Polovanec uzgaja povrće u kojem gosti mogu uživati u izletištu.
  Više
 • Izletište Polovanec
  Prigorski breg, odlična hrana te obilje veselja i zabave... Izletište Polovanec na jednom mjestu svim Zagrepčanima, ali i svima onima koji žele upoznati prigorsku tradiciju, nudi mirni kutak u kojem će imati prilike iskusiti autentično Prigorje.
  Više